- EN ISO 374-5:2016, ochrona przed mikroorganizmami
- EN ISO 374-1:2016 – typ B, ochrona przed zagrożeniami chemicznymi, KPT
- AQL 1.5
- z zawiniętą krawędzią
- niska zawartość białek i przyspieszaczy
- nie zawierają tiuramów
- wyjątkowo dobra przyczepność dzięki szorstkiej powierzchni wewnętrznej dłoni
- ryzyko alergii jest ograniczone do minimum
- zastosowania: do krótkotrwałego, bezpośredniego kontaktu z suchymi, wodnistymi, kwaśnymi i zawierającymi alkohol artykułami żywnościowymi oraz produktami mlecznymi. Dozwolony jest kontakt z artykułami żywnościowymi, którym zgodnie z załącznikiem III, tabelą 2 rozporządzenia (UE) nr 10/2011 przyporządkowany jest współczynnik korekcji min. 3.
- długość: ok. 24 cm
100 szt. w pudełku typu dyspenser
Kliknij przycisk „Karta danych”, aby uzyskać więcej informacji.